Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

måndag 22 september 2014

Hemmadag med skolarbete.

I helgen har kroppen sagt ifrån och värken har vart tuffare än på länge, därför bestämde jag mig för att vara hemma idag och ta tag i lite skolarbete istället för att bege mig till ateljén.

Jag fördjupar mig i frivoliteter med har tappat lite av handlaget då jag inte gjort det på länge och när jag inte mått så bra idag så har koncentrationen inte varit på topp heller. Blev några misslyckade försök innan jag kom på trixet igen. En av uppgifterna som jag ska göra denna omgång är "Astrid"
Så som det ska se ut å så långt som jag kommit...
Jag ska ju lära mig sticka också hade jag tänkt och började på ett nytt mönster när det gäller stickningen i helgen. Vi ska göra olika bottenmönster som första uppgift och det är inte alltid så lätt med tre små barn hemma att få till det där med studierna.
 

Nu ska jag plocka fram lite varmare kläder till kidzen för det är ganska så kallt på mornarna här nu.
I morgon är det tisdagsöppet på ateljén.

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar