Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

onsdag 10 september 2014

Sticka japansk skuggstckning.

Jag tycker om att sticka men är långt ifrån bra på det. Min mamma och mormor och massor av kvinnor i min släkt är superduktiga på att sticka men jag har inte lärt mig det så bra och inte ägnat det så mycket tid heller om jag ska vara ärlig men nu i vinter går jag en fördjupningsutbildning i just stickning på Kalix folkhögskola. Utbildningen är en fortsättning på en hantverkskurs jag gick för några år sedan.
Jag har valt att fördjupa mig i stickning och i frivoliteter.
Jag läser på 50% och det är en heldistansutbildning.
I första stickuppgiften skulle vi bland annat sticka japansk skuggstickning.
Här kommer lite bilder på mina första försök...
Jag tycker det är jättespännande med baksidor.
Många gånger är dom minst lika snygga som framsidorna, ibland även snyggare.
Eller vad tycker ni?


/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar