Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

tisdag 16 september 2014

Tisdag i ateljén

Ja på tisdagar har jag öppet i ateljén för alla som vill besöka mig.
Man kan titta på det jag gör eller köpa av det jag gjort. Man kan även titta i min litteratur, de böcker och tidningar jag samlat på mig under åren och samtidigt ta en kopp kaffe/te med något fikabröd till. Detta kallar jag inspirationspaketet och det kostar 50kr att få ta del av litteraturen och fika.
Hittar man något i böckerna/tidningarna som man är intresserad av att göra så kan vi titta om det finns material på mina hyllor så du kan komma igång direkt.

Idag skall jag ta tag i lite planering, men vill även komma igång med att sy för när jag varit härifrån så många dagar så kliar det verkligen i fingrarna och huvudet är sprängfyllt av allt jag hunnit tänka att jag ska göra nästa gång jag kommer hit ;-)
Sommaren blev som den blev för mig och min familj. En av alla de saker som gjort att mitt arbete inte gått som planerat är att jag har fått en skada i tummen. Låter inte så värdsligt i det stora hela men det är svårt att jobba med hantverk när man har en tumme som värker som...
Så arbetet med produkterna som skulle saluföras nu i höst uteblev och jag tänker inte försöka jobba ikapp det utan hoppas direkt på julprodukterna istället. Idag ska jag lägga planeringen för vilka produkter jag ska koncentrera mig på.
Adventskalendrar kommer jag att göra i en liten upplaga. Även några bordstabletter, serveringsbrickor med duk och ljuslyktor kommer det att bli. Ja, som sagt jag har inte planerat färdigt.

Jag har även ett gäng kläder jag ska sy upp nu och ett å annat lapptäcke är beställt så det är bäst att sluta blogga å sätta igång. Be en bön att barnen och jag håller oss friska framöver så jag får många timmar här. Jag har ju fått ett nytt schema på mitt nattjobb också som innefattar betydligt mer nätter än jag önskat men så blir det ibland och det är också en sån där konsekvens av allt som inte gick som det skulle i somras. Men nu är det som det är och då är det bara att utgå från det å jobba på. Men inte är det lätt att få ihop dagarna alltid när man försöker bygga upp en verksamhet utan att ta stora lån eller på annat sätt skuldsätta sig. Jag försöker ta det steg för steg och försörja mig genom att jobba mina nätter.

Nä men nu ska jag sätta igång så jag får lite bilder att dela med mig av från dagens arbete...

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar