Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

onsdag 10 september 2014

Yo-yos

Förra veckan skrev jag träffarna jag och två klasskompisar från textil konst utbildningen har. Jag visade bilder från en träff där vi gjort yo-yos.

Jag hade tänkt använda mina till en tunika som jag fått "ärva" av min syster men det har inte blivit av att jag sytt fast dem förrän idag. Ibland kan det vara bra att vara hemma och ha vab ;-)Så här ser en Quick yo-yo maker ut. Jag har dem i flera olika storlekar. Det är en bra hjälp om man ska sy dessa yo-yos.
Dom är tvådelade och man klämmer fast tyget emellan dem och sen syr man i de färdiga hålen i plasten.  Väldigt smidigt. Måste bara utfärda en varning för det kan vara lätt beroendeframkallande. Jag har dekorerat mina med knappar i mitten men det är absolut inget måste.

Så här blev tunikan. Eftersom jag inte gillade de långa ärmarna på den så klippte jag av dem och ska ta med den till ateljén och kantsy dem på maskinen när mina barn blivit friska.
 
 
/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar