Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

måndag 13 oktober 2014

Arbetat i det tysta.

Under de senaste veckorna har jag jobbat med skolan och samtidigt fixat lite i ateljén.
Jag har inte varit så aktiv varken på facebook eller bloggen. Allt har sin förklaring i att familjen fått mer tid och arbetet mindre och då är det lättat att skära ner på datortid istället för på produktiv tid.

Jag har städat i ordning i ateljén efter det senaste kreativa kaoset som rådde där.
 Hos mig hittar du just nu ljusfat och ljusglas för höstens mys. Värmande pulsvärmare, vantar och mössor. Sköna filtar, fina väskor och tygkassar. En del pysselmaterial, kort, knappar, stickers mm.
Återbrukstygstuvar och mycket annat.Jag har tagit ett beslut om inriktning på mitt arbete denna vinter och mitt "tema" blir den kreativa sömnaden och därav tar jag inte på mig "vanliga" sömnadsarbeten såsom dragkedjebyte, uppläggning av byxor/jackor, lagning av kläder osv.
När dygnets timmar inte räcker till och jag har en inriktning mot konst så är detta ett beslut som var tvunget att tas.
Jag vet att många säger att man kan inte tacka nej till arbeten, men så är det. Jag kan det, för mitt dygn har inte fler timmar än någons annans och när 24 timmar inte räcker så måste man prioritera.

Välkommen och besök min presentbutik på Kanslihusvägen 5 i Boden.
Köp unika och handgjorda julklappar i år!

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar