Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

måndag 3 november 2014

Lite bilder...

Idag känner jag mig glad. Kom till ateljén och möttes av "rester" från torsdagens trevliga träff. Det var fina rester, inte disk och annat trist utan doftljus, broderier och en känsla av glädje.

Inte varje måndag jag känner så ska jag erkänna. Jag är ju morgontrött så det förslår och så är även mina barn så att vi skulle vara i tid och på gott humör en måndagsmorgon efter en lovvecka med ett upp å ner vänt dygn var lite otippat men ack så skönt.

Jag har en del trista saker så som pappersarbeten och annat att ta tag i idag men med en kopp kaffe innanför västen ska det också blir klart så jag kan börja med dagens sömnad.

Eftersom jag är på så gott humör tänkte jag bjuda på lite bilder på saker som jag gjort och som jag blir lite extra glad av. Mer bilder finns på hemsidan, länk till höger.
Även på facebook finns det många bilder.

Väsklocket har motiv av "Livets träd" som jag jobbade mycket med under förra vintern.  Det är något i detta väsklock som fångar mig.

Det här är ett tyg som jag målat både med pensel och pennor. Jag har haft mönstret i tyget som utgångspunkt och förstärkt, målat till lite och gjort min egen tolkning av mönstret. Denna tavlan har jag även tryckt upp på canvasduk i 75x100cm.

Ännu ett träd från "Livets träd" serien. Jag har här både målat, sprayfärgat och tryckt. Sen har jag dekorerat med pärlor och föremål. Jag gillar färgerna i den här tavlan. Och har även tryckt upp denna i canvas på storlek 75x100cm.

Den här tavlan har batikfärgade tyger som jag tryckt på i olika omgångar och även målat på en del. Applikationerna och färgerna tilltalar mitt humör men även den stämplade texten som lyder:
Inte någon kan vända åter och skapa en helt ny början, men vem som helst kan börja från och med nu att skapa ett helt nytt slut.

Det här är ett vykort jag tryckt upp på en spraymålning. Jag kallar den "Dungen".

Det här är ett pärlbroderi på ett eget "Universum" som är broderat på ett tyg färgat med rost. Ramen ör gjord av en utskuren bok. Den här tavlan är helt i återbruk och det tilltalar mig.

Ett av alla lapptäcken jag sytt. Jag tycker att rött och svart i sig kan vara snyggt men med blomapplikationerna så fick det ett helt annat uttryck och jag gillar det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar