Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

tisdag 25 november 2014

Utförsäljning, sjukskrivning och mera syprogram.

Igår satte jag datum för utförsäljning på ateljen, idag får jag veta att jag blir sjukskriven ca tre veckor... Inte bra. Jag får sätta mannen i arbete verkar det som. Hm glad han ska bli då.

Jag är inskriven på sjukan men får istället för att sova i en oskön sjukhussäng bo på ett ganska fint hotell. Jag har svårt att se hur man sparar pengar på att dra ner vårdplatserna när man bokar in patienterna på hotell.
Men jag klagar inte, ligger i en mjuk å skön säng å tittar på hela england syr. Har sett programmet tidigare på nätet men helt okej att slötitta ändå.

Förra veckan blev det inte så mycket med Lyckosömmen för jag var hos mina föräldrar. Blir nog en del resor dit nu också då min far är sjuk.
Veckan innan det var barnen sjuka...ni ser det känns hopplöst just nu att planera någonting och jag har börjat fundera på hur stressigt det blir i januari med ateljeflytten.
Saker blir som dom blir och det löser sig säkert, men det vore ju kul om det någon gång blev som planerat.
Jag har nu valt att konsentrera mig på familjen, min egen hälsa och skolan. Det är nog vad mina 24timmar per dygn räcker till.

Jag ser dock fram emot när allt återgår till lite mer normal tillvaro och jag kan fortsätta göra blogginlägg med det jag syr, skapar, målar etc.

Nu ska jag försöka sova lite inför morgondagen.
/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar