Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

måndag 1 december 2014

Inget blir som man tänkt sig...

Jag var nere på Akademiska i Uppsala förra veckan och skulle genomgå en operation. Den blev inställd och nu är jag uppsatt på ny väntlista och sjukskriven i ca 2 månader.
Det var ju inte vad jag tänkt mig och absolut inte nu till jul och till tömningen av ateljén. Men det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig och jag ska nu låta kroppen få den vila den så desperat behöver.

Saker och ting kan ju bli bra i alla fall.
Jag ska försöka hålla mig på en deltidssjukskrivning så att jag kan slutföra min utbildning. Just idag känns det tungt men det ska nog gå. När man läser på distans så kan man ju styra så mycket själv över när var och hur jag ska ta tag i skoluppgifterna.

Jag sörjer att jag måste flytta från min ateljé, jag sörjer att det inte blev som jag tänkt mig den här gången MEN jag tänker inte ge upp mitt skapande och jag kan känna en viss lättnad att allt nu blivit som det blivit och jag kan slappna av.
Mina barn kommer växa upp och jag kommer förhoppningsvis må bättre i framtiden och då kommer kanske en ny möjlighet.
Nu ser jag mer fram emot att få pyssla med allt på en hobbynivå.

Nu ska jag fortsätta att sitta å vila under filten en stund till.
Ha en bra dag!
/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar