Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

söndag 14 december 2014

Mitt armband.

I våras gjorde jag ett armband med mina barns namn på.
Eftersom jag inte hade några bokstavsstansar så gjorde en kompis till mig namnbrickorna som jag sen sydde fast på mitt armband.

Jag har använt ett ganska neutralt tyg som jag både sprayat och tryckt på. Inga starka mönster eller något speciellt. Bla lite ränder som jag tryckt med wellpapp.
Jag har strukit fast ett mellanlägg.
Sen har jag använt dekorsömmar på symaskinen. Mest hjärtan. Sytt lite hur som helst, sen lade jag på lite färgad ull och sydde ännu mer hjärtan. Jag har "pickat" lite med en filtnål för att tova ihop ullen lite på de ställen jag tyckte det behövdes. Sen vek jag ihop det och sydde ihop det med ett fint litet band på kanterna. Två trycknappar så att det är lätt att ta av å på.Behöver jag säga att det är mitt favoritarmband!? :-D

/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar