Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

tisdag 6 oktober 2015

Då var man tydligen frisk då!

Efter diverse gorm med försäkringskassan har jag beslutat mig för att inte ägna dem mer energi.
Jag friskskrev mig! Dom vann! känns ju lite fel att det är så men samtidigt så kändes det så skönt att ta bort den energitjuven från mitt liv och kunna göra som "jag vill". Nu behöver jag inte passa in i deras mallar och ramar. Mår jag bra så gör jag vad jag vill å de dåliga dagarna kan jag låta kroppen få återhämtning.
Det kommer att synas på ekonomin helt klart men jag har ett jobb på ca 25% på gång och sen har jag skrivit på för timvik igen.
Så idag har jag varit på en ny arbetsplats på intro och det var kul. Kändes bra att vara där så jag hoppas att jag får lite timmar där.
Får jag nu de 25% som jag har på G så klarar jag mig nog bra utan att behöva äta vatten och bröd ;-)

Det är tragiskt att man ska må bättre av att friskskriva sig när man är sjuk än att kämpa för sin sjukskrivning. Försäkringskassan ger bara oro, förtvivlan och ångest.
Att ha lite pengar ger ju också en oro och ångest men då vet man i alla fall vad man har att röra sig med. När man är beroende av försäkringskassan så vet man inte när dom drar in den eller till och med skickar krav på att man ska betala tillbaka redan utbetald ersättning.

Blir nog bra det här också :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar