Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

torsdag 15 oktober 2015

Torsdagstankar...

Idag har jag varit på Glittra som är ett café där det finns en garnbutik. Där fikade jag och killarna medan bilen var på däckhotellet och fick nya sulor.
Det följde med lite garn hem också :-)Sen var vi å köpte färg till tvättstugan som ska få ett litet lyft nu när den skall anpassas till bra arbetshöjder för mig. Vi var även och beställde lite oundvikliga saker som måste bytas, så som kran och diskho mm.
Väggarna blir grå och sen har jag en liten burk med orange som man kan göra någon piffig detalj med.


Ska bli skönt att få upp tvättmaskinen och torktumlaren till bra arbetshöjd tyvärr så innebär ju det att vi måste flytta på diskhon.
Jag hoppas att snickaren hör av sig om köket snart också. Jag har svårt att vänta på saker. Det ska bli klart helst igår när jag planerat något och nu har jag väntat flera veckor på köket. Spisen och ugnen står å väntar här hemma redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar