Tel: 070-3832881
Mail: info@lyckosommen.se

onsdag 17 februari 2016

Det här med sprayfärg...

Jag har inte använt sprayfärg på länge.
Hade en period när jag sprayade både på tyg oh papper men jag har inte använt sprayfärg på stora saker sen jag var 15 år och sprayade om min moped. Förrän nu för ett tag sen då jag återupptäckte det fantastiska med att spraya saker istället för att pilla pilla på med pensel.

Ett litet "blombord" fick bli silverfärgat och jag stoppade inte där utan det blev även blomamplar.
Nu går jag å väntar på att jag ska må lite bättre så jag kan ta tag i två stolar och en byrå.

Sjukt kul! Skulle kunna spraya hela världen och när jag sitter på rumpan här hemma så spanar jag runt på allt och tänker: undra om den där går att spraya, eller den där osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar